make a site for free

A VENDÉGKÖNYVÜNKBŐL

- szemezgetés kedves vendégeink bejegyzéseiből -
Az eredeti gyűjteményt az étteremben megtekinthető - legyen a vendégünk és írjon bele Ön is!

"Öröm volt számomra, hogy újabb családias vendéglőt és vendéglátót sikerült megismernem. Az étel finom volt, mint otthon, a kiszolgálás viszont túltett minden elváráson. Kívánom, hogy az itt dolgozók minden napja olyan kellemes legyen, mint az enyém, amit itt töltöttem.
Sok vendéget és sikeres éveket kívánok."

"Ilyen kedves helyen, jó borok otthonában csak jól érezheti magát az ember. Különösen jól, mert oly kitűnő házigazda figyelme irányítja az ízlésünket. Köszönöm a szép élményt Szent István napján."

60. Meglepetés születésnapot volt szerencsénk itt ünnepelni, a legjobb választás volt! Kiváló kiszolgálásban volt részünk, a pincérek nem csak korrektek!! de rendkívül kedvesek, segítőkészek voltak már a szervezéskor is! Az ételekről írni nem is érdemes.. meg kell kóstolni őket :) szuper csapat! csak ajánlani tudom jó szívvel mindenkinek! KÖSZÖNJÜK

„Valószínűleg a város legjobb éttermében jártam. Visszajövök!”

"A konyha kitűnő, a kiszolgálás még jobb, csak az a meglepő, hogy a borokhoz jobban értenek, mint én!"

Színvonalas hely! Ha az ember kis kikapcsolódásra vágyik akár párkapcsolat akàr család által,
csak ajánlani tudom!
Meghitt, modern, romantikus ès szerethető hely ez! Az èn szívembe is hamar belopta magát! ;) Arról nem is beszélve hogy fenomenális ízvilágal szeretettel fűszerezve főznek szakácsaik! A pincérek is kedvesek, viccesek szerethetőek! Le a kalappal a CSAPAT előtt! Minden Tiszteletem!! 

"A mai napon mi kis bajai csapat igen különleges és figyelmes vendéglátásukat élveztük. Igazi íz kavalkádban volt részünk. Igen finom és ízletes borokat kortyolgatva azon meditáltunk, hogy miért nincs sok ilyen „paradicsomi” hely ebben a kis országban. Külön köszönjük Csalló Gábor tulajdonos figyelmességét, hogy szíveskedett elbeszélgetni velünk, s még szóban is elmondtuk jó és finom ételek és italok mellett, ilyen személyzettel igen gyorsan elmúlt ez a nagyon kellemes ebéd. S minden kedves Vendégüknek ezt kívánjuk, hogy ők is hasonlóan érezzék magukat, és ismerjék meg borklubjuk ízét, zamatát és hangulatát."

"Néhány napos itt tartózkodásunk legszebb élményei közé tartoznak az itt eltöltött órák. Anikó kedvessége, igényessége hozzáértése segítségével kiváló borokhoz jutottunk. Javaslataira az ételekkel harmonizáló borokat ittunk, az összhang tökéletes volt. Biztosan növelni fogjuk irigyeink számát, amikor ezt elmeséljük. Gratulálunk a borválasztékhoz és bízunk benne, hogy a következő látogatásunk alkalmával is találkozunk!"

"Köszönjük a étterem alkalmazottainak, hogy évről-évre minden áprilisban elviselnek minket, akik az ország minden tájáról összejövünk egy hétvégén és este kissé hangosan vacsorázunk."

"Örültem, hogy székelyföldi lévén itt tölthettem el néhány csodálatos percet, megkóstolhattam a finom „tiszta” pálinkát, majd az édes bort és falatozhattam egy kis itteni finomságot. Jó érzés, hogy ilyen szeretettel, melegséggel fogadtak engem. Adjon Isten maguknak minden jót, Isten áldja életüket, tudjanak kiszolgálni minél több vendéget."