PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOKBÓL!
Mosonmagyaróvár, GABEN Restaurant, Borbár és Vinotéka
A duplán kelesztett tésztából négyzet alakú pizza készül (tehát nem a nápolyi stílus). A tészta két fázisban készül. Ez két kelesztést jelent és ez a procedúra biztosítja, hogy a gluténszerkezet kezd átalakulni és sokkal könnyebben emészthető tésztát kapunk. 28x28 cm-es pizza. Kizárólag prémium alapanyagokból! Ha megmaradna egy része, akkor sem kell kidobni! Később a sütőben 220 fokon, 2 perc alatt "újra frissítheted"!!!
Amihez -többek között- ragaszkodunk:
A "pármai sonkát nem sütjük rá a pizzára...
A "kemény sajtot" (Grana padano) mi reszeljük, frissen a pizzára... Az "olíva olaj": extra vergine...A "sajt" igazi mozzarella... Minden termék autentikus és kiváló minőség!
KÖVESS MINKET!